Когато става дума за качество, на нашите клиенти не им се налага да избират. Прозорци и врати с профилите на Salamander, 5***** немско качество.

 

Профилът е разработен като са взети под внимание високите изисквания за минимални загуби на топлина в така наречените "пасивни" домове (сгради, изпълнени с материали и технологии от бъдещето, решаващи почти на 100% проблема със загубите на топлина). Design 3D системата с най-добри експлоатационни характеристики, превишаващи изискванията на съвременните стандарти за шумо и топлоизолация. Профилната система 3D отговаря на Вашето търсене за изключителен дизайн. Атрактивният 3D прозорец, със строителна дълбочина от 76 mm, е не само визуален акцент за всеки модерен дом, а също така отваря стаята за един от най-важните фактори за благосъстоянието на човека - естествена дневна светлина.

 

Новото поколение прозорци, 6-камерна система, перфектна комбинация от иновативна и конвенционалнa технология. Оптимален профил с монтаж в дълбочина от 92 мм с възможност за остъкляване до 60 мм, с 3 уплътнения, осигурява високи нива на топлоизолация, в резултат получавате най-висока енергийна ефективност. Системата осигурява ненадмината пропускливост коефициент на рамката Uf = 1,0 в стандарта, е = 0,9, след прилагането на допълнителни елементи. С армировъчна стомана, съчетан с термоизолационене стъклопакет, прозорец bluEvolution достига дори Uw = 0,73 W / m2K. Всичко това означава, че отговаря на стандартите и изискванията на прозорци за пасивни къщи.

 

Тази профилна система се отличава с редица предимства, които безспорно я наложиха на пазара. Благодарение на нейната монтажна ширина - 76 мм, Streаmline отговаря на повишените изисквания към топло и шумоизолацията, като се отличава очевидно от 60 мм системи. По този начин компанията Salamander отново прави достъпни високите стандарти, притежавани досега само от ексклузивните модели.

Наред с харесваният от клиентите дизайн на тази търговска марка, системата Streamline е запазила и някои технически особености на съществуващите системи, което е гаранция за сигурното закрепване на обкова и на най-добрата защита на цялата прозоречна конструкция.

0893 32 6001