Обковът, който използваме е марка SIEGENIA.

Oбков за врати и прозорци Siegenia e на българския пазар от 1994год. Продуктовата гама е съобразена със съвременния висок технически стандарт. Продуктите постоянно се развиват и усъвършенстват съобразно изискванията на архитектите и производителите на прозорци и врати.

Всеки прозорец трябва да функционира отлично -отваряне, закипване, заключване, ден след ден, година след година. Обковът има важно значение за всеки прозорец. Той осъществява връзката между крилото и касата и трябва да бъде изключително стабилен. Дали прозореца е обикновен, арка, скосен, балконска врата, всичко трябва да се управлява леко и безпроблемно. Предлаганият обков Siegenia, в основата си е механизъм  за комбинирано отваряне на врати и прозорци с една дръжка в две равнини.

Предлагат се и други технически решения:
- противовзломно заключване
- плъзгане паралелно (PSK портал)  и с повдигане (HSK портал)
- сгъване (FS портал)

Към всичко това прибавяме изискванията на нашето съвремие - спестяване на енергия от топлопреминаване, шумоизолация, ефективно проветряване, както и желанието за по-голяма сигурност (противовзломно заключване).

Обковът Siegenia има 55000 цикъла гаранция за безаварийна работа, което го прави лидер сред аналозите, предлагани на пазара.

0893 32 6001