Подкатегории

Какво прави страхотно първо впечатление в един дом?
Правилно, входната врата. А какво прави една входна врата страхотна? Ето няколко неща, за които да се оглеждате:

- Защита от външни условия и дълъг живот. Само най-добрите покрития.
- Да отговаря на високите изисквания за енергийна ефективност.
- Майсторска изработка. Винаги обръщаме внимание на детайлите.
- Голям избор от стилове, геометрий и стъкла. Вашият вкус е най-важен.
- Допълнителна сигурност с антивзлом механизми. Подарете си спокойствие.
- Гаранции и сервиз. Ние стоим зад името си, както и зад всеки наш продукт.  

Обърнете внимание на детайлите. Добрите интериорните врати винаги правят впечатление.
Стилни и надеждни, две характеристики, които всяка интериорна врата трябва да притежава. Плътни или остъклени, класически или модерни, изберете тези, които пасват на Вашия стил, а перфектната изработка и монтаж, които ще устоят на времето, оставете на нас.   

Банята е едно от най-важните помещения в дома Ви. Дали е вашето лично убежище, спа или постоянно заетa семейна зона, създаването на идеалната баня изисква внимателен подбор на продукти.

Вратата на банята е може би най-използваната в дома. Подложена е на най-тежки условия, постоянната влага, в която трябва да работи безупечно и да устои на времето, предполага внимателен избор на материали и прецизна изработка. Разбира се, предлагаме Ви голям избор от стилове, от които да намерите своята врата, а ако сте наясно точно какво искате ние ще го изработим за Вас.

В забързаното ни ежедневие гаражната врата се оказва все по-важен елемент от дома и деня ни. Автоматизираните гаражни врати Ви спестяват време и усилия, докато прибавят допълнителна сигурност.

Изберете от нашите Ролетни, Секционни, Плъзгащи, Двукрили или пък с летящо крило врати, добавете им цвят и стил, така че да отговарят на красотата на вашия дом. Добавете им по някоя и друга екстра и се радвайте на ежедневната им употреба.

Искате големи пространства? Имате ги. Едно просто движение на ръката и стъклените граници между Вашият дом и Вашата градина изчезват.

Стените от прозорци или врати към вътрешен двор или тераса могат да обединят дома и неговите собственици с околната среда, без да заемат никакво място. Разграничаването между "вън" и "вътре" може да се окаже трудно когатото стените станат прозрачни, започвате да чувствате откритите пространства като стаи, а вашата градина се превръща в част от самия дом. Възможностите са безкрайни.

0893 32 6001