Mоже да бъде трудно да поставите представата си за перфектния дом, в рамките на точно определен архитектурен стил. За да Ви помогнем, ние от Алсистемс  сме направили задълбочени изследвания на няколко архитектурни стилове и как прозорците и вратите играят ключова роля в постигането на добър резултат. Ако държите новият Ви дом да бъде издържан стилово, когато дадете шанс на мечтите си и започнете дългият процес по проектиране, възползвайте се от  услугите на доверени ни архитекти и проектанти, за да превърнат мечтите Ви в реалност. Ако пък си представяте дом, извън всякакви рамки, ние от Алсистемс сме готови да изпълним всеки нестандартен прозорец, който да се впише перфектно, във Вашият личен стил и дизайн. 

Частен дом във възрожденски стил - София, Бистрица

В този проект, нашите доверени архитекти работиха с възложителя от самото начало, за да постигнем желания резултат и перфектният микс между стил и функционалност. Използвахме профилна система Salamander Streamline, в цвят орех, троен стъклопакет с дълбочина 40мм и стъкла бяло/бяло/нискоемисийно, съобразени с планинските условия. 

Частен дом - с. Лозен

Използвахме профилна система Salamander Streamline, в цвят бял, троен стъклопакет с дълбочина 40мм и стъкла бяло/бяло/нискоемисийно

 

0893 32 6001