Алуминиеви врати

 

Алуминиевите врати за баня са най-често използваното решение при влажни помещения, тъй като имат някои важни плюсове пред останалите интериорни врати и специализирани врати за баня.

+  Много лесни за поддръжка, алуминият не е порест и не задържа гъбички и мърсотия.

+  Могат да се боядисват във всички цветове по RAL, да се фолират в някои от популярните дървесни декори и така може да напаснете цвета на своята врата с интериора си, плочките или с останалите интериорни врати.

+  Може да избирате различни пълнежи, дървесни декори или различни стъкла, с които да постигнете дизайнерски ефекти. Стъклените пълнежи могат да се фолират с изрязани в разнообразни форми фолия и така да създават интересни ефекти след осветяване. За пълнеж може да се постави и огледало за да се постине ефект на визуално уголемяване на малки помещения.

+  Друг немаловажен плюс е, че са изключително евтини спрямо пластмасовите и мдф алтернативи.  

Опции

Цветове и декори за рамки

За да пасне цветът на новата Ви врата за баня, с цветовете и стилът на банята, ние от Алсистемс Ви предоставяме възможността да избирате от 215 цвята и дървесни декори за направата на рамката на вратата, крилото и стъклодържачите. Всеки един от тези елементи може да бъде в различен цвят за постигане на желан ефект.

Цветове и декори за пълнежи

Алсистемс Ви предоставя голям избор от пълнежи за Вашата нова алуминиева врата. Правилно подбраните материали ще доведат до стилен резултат, съобразен с дизайна и атмосферата във Вашия дом или офис.

ПДЧ - $ -

МДФ полиестер - $$$ -

Изберете цвят на каса и крило
Invalid Input

Изберете пълнеж
Invalid Input

Дали да има перваз
Invalid Input

Ширина на вратата
Invalid Input

Височина на вратата
Invalid Input

Име*

Телефон*

Email

Забележки

0893 32 6001