Алуминиеви входни врати и портали

 

Алуминиевите входни врати придават уникален вид на Вашия ОФИС, МАГАЗИН или ЖИЛИЩНА сграда и се отличават от PVC и дървените врати с дълговечност при интензивна употреба. Други отличителни предимства са: 

+  Много лесни за поддръжка, алуминият не е порест и не задържа гъбички и мърсотия.

+  Могат да се боядисват във всички цветове по RAL, да се фолират в някои от популярните дървесни декори и така може да напаснете цвета на своята входна врата с архитектурния и визуален проект на Вашата сграда, както и с порозорците.

+  Може да избирате различни пълнежи, дървесни декори или различни стъкла, с които да постигнете дизайнерски ефекти. Стъклените пълнежи могат да се фолират с изрязани в разнообразни форми фолия и така да създават интересни ефекти след осветяване.

+  Алуминиевите врати могат да бъдат изработени в разнообразни форми съобразени с архитектурата на сградата, така че да правят най-доброто първо впечатление за Вашия бизнес.  

Опции

Цветове и декори за рамки

За да пасне цветът на новата Ви Алуминиева входна врата, с цветовете и стилът на Вашата бизнес сграда, магазин или жилищна сграда, ние от Алсистемс Ви предоставяме възможността да избирате от 45 цвята и дървесни декори за направата на рамката на вратата, крилото и стъклодържачите. Всеки един от тези елементи може да бъде в различен цвят за постигане на желан ефект.

Цветове и декори за пълнежи

Алсистемс Ви предоставя голям избор от пълнежи за Вашата нова входна пластмасова врата. Правилно подбраните материали ще доведат до стилен резултат, съобразен с дизайна и атмосферата във Вашия дом или офис.

ПДЧ - $ -

МДФ полиестер - $$$ -

0893 32 6001