Пластмасови входни врати

 

Пластмасовите входни врати придават уникален вид на Вашия дом и се отличават от металните и блиндираните врати с много по-добри термоизолационни качества. Други отличителни предимства са: 

+  Много лесни за поддръжка, за разлика от някои метални или дървени входни врати, не изискват боядисване или лакиране, а ако изберете входна врата с профилите на Salamander, то няма да има нужда и да я почиствате, благодарение на антистатичната им нано технология.

+  Могат да се фолират във всички декори и така може да напаснете цвета на своята входна врата, с прозорците на къщата и останалите интериорни врати.

+  Може да избирате различни пълнежи, дървесни декори или различни стъкла, с които да постигнете дизайнерски ефекти. Стъклените пълнежи могат да се фолират с изрязани в разнообразни форми фолия и така да създават интересни ефекти след осветяване.

+  Друг немаловажен плюс е, че можем да изработим Вашата врата, точно каквато си я представяте или така че да пасне на архитектурния стил на къщата Ви .  

Опции

Цветове и декори за рамки

За да пасне цветът на новата Ви PVC входна врата, с цветовете и стилът на дома Ви, ние от Алсистемс Ви предоставяме възможността да избирате от 45 цвята и дървесни декори за направата на рамката на вратата, крилото и стъклодържачите. Всеки един от тези елементи може да бъде в различен цвят за постигане на желан ефект.

Цветове и декори за пълнежи

Алсистемс Ви предоставя голям избор от пълнежи за Вашата нова входна пластмасова врата. Правилно подбраните материали ще доведат до стилен резултат, съобразен с дизайна и атмосферата във Вашия дом или офис.

ПДЧ - $ -

МДФ полиестер - $$$ -

PVC - термо-панели - $$$ -

0893 32 6001