Към днешния ден фирма АЛСИСТЕМС се е наложила като качествен и коректен изпълнител в своята област. Управлението на качеството на продукцията е съгласно стандарта ISO 9001 - 2008.

 • История

  Фирмата започва дейността си 1994г. и е в отрасъла почти от началото на неговото сериозно развитие в България. Точно поради тази причина сме имали възможност да се запознаем в детайли с нуждите и желанията на клиента и начините за тяхното цялостно удовлетворяване. Благодарение на сплотения си колектив и усилията полагани от всеки негов член, дейността ни продължава да се разраства. Името на фирмата ни, се е превърнало в синоним на максимално качество и достъпни цени.
  Политиката на фирмата още от самото й създаване е ориентирана към задоволяване на изискванията на най-взискателните клиенти. Точно поради тази причина работим само с най-качествените материали, произвеждани в Европа и съчетавайки ги с нашият постоянен стремеж към усъвършенстване, постигаме най-качествения краен продукт.

  Безкомпромисното качество е наше кредо!!!

 • База
  Фирмата разполага със собствена производствена база с обособени звена (цехове), разположена на площ от 3500м2.
  Цехове:
   - PVC прозорци и врати
   - AL прозорци и врати
   - Стъклопакети
   - Вътрешни щори и мрежи срещу насекоми
   - Метални конструкции
   - Външни щори

 • Машини 
  За производството на Вашите прозорци и врати, ние от Алсистемс залагаме на най-добрите, автоматизирани машини от световните лидери в областта. 

  http://kmw-engineering.de/                              http://www.u-r-b-a-n.com/cms/EN/Home/4.php               http://rapid-maschinenbau.de/rapid-maschinenbau_en.html

 • Приоритети
     1) Качеството - Както на профилите, така и на изработката им, довеждаща до крайния резултат: максимално удовлетворени желания на клиента. 
     2) Служители - Мотивирани и смели хора, комуникативни и ведри, готови да откликнат на всеки Ваш въпрос и да споделят компетентно мнение,с което да Ви насочат към правилното решение или заедно да намерите силните и слабите страни на проекта си. 
     3) Отношение към клиента - Помним и ценим всеки наш клиент. Фирмата ни се развива благодарение на това, че се вслушваме в забележките и препоръките им. 
     4) Стремеж към постоянно развитие - Следим всяка новост в отрасъла, за да можем винаги да сме в крак с времето и адекватно да реагираме на нуждите на клиента.

 • Партньори
  Наши партньори са фирми, отдавна заели мястото си на пазара и наложили се като едни от най-добрите в тази област.

 • Сътрудничество с нас
  Винаги можете да станете наш дистрибутор или сътрудник. Обърнете се към централния офис за повече информация.

 • Свободни работни места
  - Офис сътрудници
  - Търговски представител

0893 32 6001