Препарати за почистване на дограма

DECIDE - PVC и DECIDE - ALU

 

ПРИЛОЖЕНИЕ: Нова разработка почистващи продукти на основата на водни разтворители. Те са предназначени не само за производители на PVC и алуминиеви прозорци и врати, но и за битови цели в домакинствата, почистващи фирми, хора занимаващи се със след ремонтно почистване в обекти от различен тип. Посредством тях се почистват основно каширани с “Ренолит” фолио (зл.дъб, махагон и др.) PVC и цветни алуминиеви профили от остатъци от монтажни лепенки, мастила, мазнини, прах, мръсотия, както и всякакъв вид маркирания, използвани при производствения процес (молив, маркер и др.)ВАЖНИ ДАННИ:

 

Почиствателите DECIDE-PVC и DECIDE ALU са със слаба агресивност към кожата, но въпреки това се препоръчва работата с ръкавици.

 

Почиствателите DECIDE-PVC и DECIDE ALU се използват и за основно почистване на профилите на прозорците и вратите от наслоени замърсявания от употреба, цигарен дим, петна от пръсти и др. След почистването профилите придобиват гланц вследствие на специалната добавка в продуктите.

 

Почиствателите DECIDE-PVC и DECIDE ALU могат да се употребяват и за други повърхности, но не и за порести и меки пластмаси.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

 

С препарата се напръскват замърсените участъци и се отстраняват с мека пластмасова шпакла. По - леките замърсявания се отстраняват с бяла кърпа. Да не се използват цветни кърпи!

0893 32 6001